Minecraft AntiDDoS Hosting

Novo u ponudi Minecraft AntiDDoS Hosting.

Kako je to moguče?
Koristimo više različitih pristupa kako bi vam što bolje osigurali igranje.

1. Minecraft instalacije se smještaju na servere extremnih performansi kako bi igranje bilo što ugodnije, a tu je jedna od bitnijih hardwerskih komponenti SSD Disk.
2. Svi serveri imaju 1000/1000 Mbit Dedicirani Link po serveru kako bi se sigurnost dodatno povečala.
3. Svaki minecraft server stavljamo na odvojeni IP tako da je na jednoj IP adresi samo jedan Minecraft server.
U slučaju DDoS napada direktno na vaš Minecraft server napad je izoliran samo na jedan Minecraft server odnosno IP, u tom slučaju data centar ce blokirati samo vaš IP dok ostali serveri nastavljaju raditi i dalje.
U slučaju da se napadi ponavljaju IP adresa ce vam biti zamijenjena sa drugom kako bi osigurali da se napadi ne ponavljaju.
4. Mogučnost povezivanja više virtualnih servera ispred glavnog servera kako bi u slučaju napada na jedan virtualni server minecraft server i dalje ostao raditi bez ikakvih problema.
VPS DDoS Protection

Kako to radi?
Vrlo jednostavno: Virtualni serveri ispred vašeg Minecraft servera filtriraju promet tako da vi dobivate samo pravi promet bez DDoS napada, a Minecraft server niti nezna da je pod DDoS napadom.
Ova opcija radi najbolje ako se koriste 2-3 dodatna virtualna servera ispred glavnog servera tako da imate 2-3 ip adrese na koju se igraci spajaju.

Ako je slučajno jedna ip adresa odnosno jedan Virtualni server pod ddos napadom igrači se preko drugog IP-a mogu spojiti na Minecraft server jer napad na virtualni server ne utječe na Minecraft server.

Provjerenim igračima koji su duže vremena kod vas i za koje ste sigurni da nece odati pravu vašu IP adresu potencijalnim napadacima možete dati i pravu IP adresu od servera tako da se mogu direktno spojiti na server.

Dodatni virtualni serveri unose dodatno povečanje pinga cca od 10-30ms ali znatno osiguravaju igranje na vašem serveru odnosno pružaju vam nesmetano igranje.
Kako si olakšati pamčenje više IP adresa za spajanje?
Igračima možete dati bilo koju adresu od virtualnog servera za spajanje, preporučeno je da na vašoj stranici stavite 1Gbit link, a starijim igračima dajete drugi link, a onima kojima vjerujete treči link ili direktan link odnosno IP.

To možete vrlo lako ako imate svoju domenu i web hosting zakupljen, sve što trebate je da napravite poddomene u usmjerite ih na Virtualne servere primjer:
link1.moj-minecraft.com:25568 –> 78.46.21.212:25568
link2.moj-minecraft.com:25566 –> 46.4.77.56:25566
link3.moj-minecraft.com:25569 –> 88.198.69.101:25569
direct.moj-minecraft.com:25563 –> 213.149.60.34:25563 (direktan link do Minecraft Servera)